PRESENTATIONER


Ing-Marie Hagerev

Hustomte på gårdenMartin Giles - Fotografering

 www.myidea.se 

Porträttfotografering, actionbilder, videos mm - du får minnen för livet. Vi anordnar speciella fotosessions samt bilder från tävling och träning efter förfrågan. 


Triangelhunden

Inspirerad och tränad av mina hundar, med en lång erfarenhet som pedagog har jag helt enkelt knutit ihop mina två världar till en. Jag är den pedagogiska hundtränaren som växte upp i "Docentgettot" i Uppsala med vetenskapen som fond.  /Charlotta John www.triangelhunden.com

Gunnel Hjort

Jag bedriver specialträning för hundar och dess ägare, ger handledning för hundförare med problemhundar och hundproblem, kursverksamhet, föreläsningar, veckoslutskurser, träningsläger m.m.

Jag har varit aktiv inom hundsporten tex i rollen som ordförande i Svenska Brukshundklubben på lokal nivå. Jag arbetar för att främja tävlingsverksamhet och utbildning, både lokalt och centralt. Under mina 40 år inom brukshundklubben har jag hållit otaliga dressyrkurser för allmänheten och de senaste 25 åren även anlitats för specialkurser över hela landet. www.gunnelhjort.com

Danielle Braender

Tack för allt vännen, vila i frid.


Jessica Bengtsson

Utbildad specialsöksinstruktör på Nordiska Hund.

Det innefattar att utbilda både hund och förare i att kunna hitta och markera allt från vägglöss till sprängämnen.
Jag arbetar utifrån belöningsbaserade metoder i samarbetet mellan hund/förare, och är även under utbildning till allmänlydnadsintruktör inom Svenska Brukshundklubben. Det viktigaste för mig i hundträning är att ha kul ihop med sin hund, oavsett vilka mål och drömmar man har som ekipage.Christine Svensson

Utbildad SBK-instruktör. Rallyförare, rallymästare, tävlat lydnad och spår. Godkänd patrullhund.

Valpkurs är både väldigt viktigt och väldigt roligt.  En bra start i hundlivet ger en trygg och glad hund. 

Ladda ner kursinbjudan. Anmälan och frågor till gladaronrex@gmail.com 

Aktiv Nos

Utbildad instruktör för tjänstehundar, samt nationella hundutbildningar för tjänstehundar. Aktiv i SBK inom specialsök och spår.

Jag har under åren gjort tusentals husrannsakningar, utesök med mera, och startade tex. det nationella projektet "sedelsök" som medfört att många sökhundar idag letar pengar som gömts undan.  Jag brinner för specialsökets alla moment och utmaningar.

Anlitas ofta för kurser, föredrag och lektioner - inte minst på Sturup Hundcenter. /Jonas Eriksson

Aktiv Nos


Canine Education & Communication Sweden 

Jag heter Thomas Gutenlöv och utbildar hundförare och instruktörer i Specialsök. 

När jag inte håller kurser i mitt  företag arbetar jag som nationell samordnare för en statlig myndighets narkotikahundar, och utbildar, testar samt godkänner myndighetens narkotikahundar. 

Jag har en bakgrund som hundförare, instruktör och besiktningsman inom Polismyndigheten i Stockholm, och instruktör vid instruktörutbildningen på Nationella polishundtjänsten i Karlsborg. 

Välkommen att kontakta mig för förfrågningar. thomasgutenlov.cec@gmail.com

Dogs & Drums

Tina Andersson, tävlar i lydnad och jaktapportering, startar på jaktprov, Jägareförbundets andjaktsutbildning mm.

Inom jakten är Thomas Stokke på Klickerklok min största förebild. Thomas gick sin egen väg och skrev om det i tidningen Canis. Jag läste artikeln och det inspirerade mig att tänka själv när jag skulle börja träna jaktapportering. Jag är övertygad om fördelarna med att använda hundens frivilliga beteenden i träningen. Privatlektioner i tex lydnad se länk